Alan Hollinghurst. El hijo del desconocido

Una deliciosa novel·la, d’un dels autors britànics actuals més reconeguts i que té el gust i el regust de la gran novel·lística anglesa de l’època victoriana. Si heu gaudit amb la narrativa anglesa ja clàssica dels E.M.Forster o els frescos històrics de Jonathan Powell, aquest és un llibre absolutament recomanable. Publicat l’any passat (Anagrama, 2013), el llibre és una gran panoràmica  de la vida gai britànica al llarg de bona part del segle XX, un món que es mou entre la clandestinitat i un cert exhibicionisme descarat.

hol1 hol2

Novel·la amb bones dosis d’humor que retrata la societat britànica decadent de les classes acomodades, un món permissiu reflectit de manera descarnada i provocativa, però sempre de manera irònica i elegant en la millor tradició literària britànica.
Un autor consagrat i encara amb un llarg recorregut literari, que entronca amb Martin Amis i Julian Barnes, i que de manera més llunyana ens pot recordar el celebrat Oscar Wilde. Un llibre deliciós especialment recomanat per aquells que us agradi fer-vos un llibre d’una sola tirada.

hol3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s