Andy Robinson. Un reportero en la montaña mágica

Aquest economista y periodista vincula a La Vanguardia, ha escrit un magnífic i eloqüent llibre sobre el món del Fòrum Econòmic Mundial de Davos. Sobre el lloc i els comportaments de les elits econòmiques, sobre la creixent desigualtat i sobre la doble moral dels més poderosos.

Imatge

Recorre Robinson la historia de Davos, el lloc que va inspirar La Muntanya Màgica de Thomas Mann, els paradisos fiscals i la farsa de la filantropía. Denuncia com la plutocracia empenyen el món cap a un fossar, mentre gallegen de la seva opulencia desde aquesta estació d’esquí. Llibre ben documentat i del tot recomanable la seva lectura.

Avís: al llegir-lo, correu el risc d’emprenyar-vos encara un xic més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s