Versió RAC1. Entrevista (8/04/15)

Entrevista de Toni Clapés i Marta Cailà al programa Versió RAC1:

http://www.rac1.org/versio/blog/leconomia-de-labsurd/

Versió RAC1

Entrevista

http://www.racalacarta.com/download.php?file=0408%2018h%20(Dimecres%2008-04-15)%20Entrevista%20(versio%20Burgaya%20).mp3Descarrega-te’lL’economia de l’absurd09/04/2015

imatge low cost (Medium)Com és possible que en algunes botigues puguem comprar una samarreta per només 5 euros? O una cadira per 10 euros? O un mòbil per 100? Molt senzill: per què en alguna part del món hi ha persones fabricant tots aquests articles en unes condicions laborals miserables. I això, ens agradi o no, acaba afectant-nos a nosaltres. Per traslladar la producció, aquí tanquen empreses, baixen els nostres sous i cada cop tenim menys poder adquisitiu. Això ho explica un llibre que s’acaba de publicar amb l’editorial Deusto i que es titula “La economía del absurdo”. El seu autor és Josep Burgaya, doctor en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona i professor titular a la Universitat de Vic, on dirigeix el postgrau “Economia verda. Una opció de futur”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s