Serge Latouche. Hecho para tirar

Aquest economista francès, conegut per ser un dels principals teòrics del decreixement acaba de publicar un llibre breu a l’Editorial Octaedro en el que tracta un tema no pas menor en relació a la irracionalitat del nostre sistema de producció i de consum insostenible, com és el de la obsolescència programada dels productes.
Latouche-1
Latouche-2
En el llibre “Hecho para tirar. La irracionalidad de la obsolescencia programada”, Latouche critica els efectes extraordinàriament perversos que ha tingut el foment del consum a través de programar el final del cicle de vida dels productes, sobre el caràcter poc ètic i mediambientalment suicida que significa l’aposta que ja fa dècades es va fer pel malbaratament. Una qüestió que cal replantejar-se amb profunditat i amb urgència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s