Rafael Chirbes. En la orilla

Hi ha novel·les que a més de ser literàriament extraordinàries, expliquen molt millor que cap llibre d’assaig alguna dimensió o àmbit de la realitat. Aquest és el cas del llibre del novelista valencià Rafael Chirbes, En la orilla, que va publicar Anagrama l’any passat.

Imatge

Llibre deliciós i insubstituible per comprendre l’encimentament generalitzat i la fugida cap al no res del País Valencià de l’època de nous rics. De com es va instaurar la cultura de l’enriquiment ràpid i la corrupció i els paletes es convertiren en promotors immobiliaris i passaren de les noies de carretera i els “carajillos” als clubs i a la cocaïna. Una novel·la de lectura ineludible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s