Miguel Ángel Hernández. Intento de escapada

L’editorial Anagrama va publicar aquesta novel·la d’un autor murcià que, tot i ser de la generació que neix el 1977, ja compta amb una llarga trajectòria literària en la que alterna ficció i assaig sobre temes relacionats amb el món de l’art contemporani, activitat sobre la que exerceix de professor universitari i de crític.

Maquetaci—n 1

Aquesta recomanable novel·la, ho és sobretot per aquells que els interessa l’art actual i les reflexions que comporta, en relació a la separació entre l’art i la vida, sobre els límits ètics de l’artista contemporani i sobre les impostures que es poden cometre en nom de la creació artística. llibre que potser adoleix d’una certa fredor, però literàriament suggerent.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s